fbpx

4 hlavní jídla, která zvládnou uvařit i muži

858

Pokud žijete zdravým životním stylem a pravidelně se věnujete pohybu, víte, že klíčem k úspěchu je vyvážený jídelníček. Stravování během pracovního týdne je náročné, a tak se spousta lidí uchyluje ke „krabičkám“. Nemyslíme krabičkovou dietu, ale přípravu vlastního jídla do krabiček, které si berete všude s sebou. Jídla z krabiček se nejlépe konzumují teplá, ale ne všude je možnost jídlo ohřát. Proto jsme pro vás připravili jednoduché pokrmy, které do krabiček bez problému dáte a nejsou vůbec náročná na přípravu. Tato jídla zvládnou připravit i muži, kteří mají ke kuchyni jen vzdálený vztah.

  • Kuřecí maso se zeleninou a bramborem

Budete potřebovat očištěné kuřecí nebo krůtí maso (gramáž necháme na vás, dle potřeby), rýži (takový druh, jaký máte nejraději) a zeleninu (mrkev nakrájenou na kolečka, hrášek a kukuřici z plechovky, nakrájenou jarní cibulku). V hrnci uvařte rýži. Očištěné maso položte na pánev a zprudka usmažte, po 1 minutě var stáhněte na minimum a smažte po dobu 10-15 minut. Když budete mít plátky hotové, vyjměte je na talíř a na pánev nasypte zeleninu. Zeleninu osmažte a nakonec na ni kápněte 3 polévkové lžíce vody a 2 minuty povařte, aby vám zelenina změkla. Nakonec k zelenině nasypte nakrájenou jarní cibulku. A můžete servírovat. Příprava jídla trvá cca 30 minut.

  • Proteinové špagety s žampiony

Budete potřebovat jedno balení proteinových špaget, 1 vaničku žampionů, jarní cibulku, 1 balení nízkotučného plátkového sýru a jednu nízkotučnou šlehačku. Nejprve dáme vařit špagety – nasypte je do hrnce s vroucí vodou a nechte je vařit po dobu 15 ti minut. Očistěte žampiony a jarní cibulku. Na pánev nesypte najemno nakrájené žampiony a 5 minut osmažte. Po té přihoďte jarní cibulku, nalijte šlehačku a natrhejte do ní sýr. Povařte tak dlouho, než nevznikne jednotná směs, kterou okořeňte dle chuti. Špagety sceďte a nesypte je k vzniklé směsi. Vše smíchejte a po chvíli můžete podávat.

  • Krevetový salát

Budeme potřebovat čerstvé nebo mražené krevety, hlávkový salát, polníček, tmavý toastový chléb, olivový olej a bylinkovou směs. Krevety vhoďte na pánev, osmažte je, okořeňte a přidejte bylinnou směs. Krevety obracejte, ať se vám nepřipálí. Nakrájejte si hlávkový salát a spolu s polníčkem ho vhoďte do misky, přidejte 3 lžíce olivového oleje, bylinkovou kořenící směs a promíchejte. Na vrh vhoďte krevety a pochoutka s mořskými plody je hotová.

  • Vepřový steak na medu s rýží

Budeme potřebovat plátky očištěného vepřového masa, med, čerstvou bazalku, rýži. Tento pokrm potřebuje delší přípravu – naložení vepřového masa. Plátky masa vložte do hrnce spolu s nakrájenou bazalkou a medem (6 polévkových lžic + 3 lžíce olivového oleje). Vše zamíchejte. Naložené maso vložte přes noc do lednice. Další den si již uvařte libovolný druh rýže. Naložené plátky postupně vložte na pánev. Nejprve je zprudka osmažte, pak teplotu stáhněte, zalijte vodou a povařte. Vepřové maso je nutné připravovat déle, než kuřecí. Když už budete mít maso hotové, vyjměte ho na talíř a podávejte s rýží – pro lahodnější chuť můžete přidat ještě čerstvý med.

  • Rubriky

  • Štítky

  • Ceník

    Nový JičínÁčkofit studio

    Frýdek MístekÁčkofit studio

    Nový Jičín
    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kčakce končí 1.4.2023
    Rezervovat

    Permanentka na 1 měsíc4 tréninky

    V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    536 KčCelková cena 2 144 Kč
    Objednat

    Permanentka na 2 měsíce8 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Tady již budou znát pravidelné tréninkové lekce. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    489 KčCelková cena 3 912 Kč
    Objednat

    Permanentka na 3 měsíce12 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Trénink pod dozorem trenéra. Poznáte na sobě: – úbytek nežádoucích tuků – zpevnění těla – nárůst svalové hmoty – konec bolestí zad. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    469 KčCelková cena 5 628 Kč
    Objednat

    Permanentka na 6 měsíce24 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Nekompromisní volba k vytouženým cílům. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    445 KčCelková cena 10 680 Kč
    Objednat

    40 tréninkůPlatnost 12 měsíců

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    422 KčCelková cena 16 880 Kč
    Objednat

    1 trénink

    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kč
    640 Kč
    Objednat
    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kčakce končí 1.4.2023
    Rezervovat
    Frýdek Místek
    Úvodní trénink za akční cenu 199,-akce končí 1.7.2024
    Rezervace
    Cvičte sami nebo s parťákem Pro jednoho, můžete cvičit 
s dalším klientem Akce Parťák
    Jste dva a šetříte

    Permanentka na 1 měsíc / PLATNOST 2 MĚSÍCE4 tréninky

    Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    589 KčCelková cena 2 356 Kč
    Objednat
    536 KčCelková cena 2 144 Kč
    Objednat

    Permanentka na 2 měsíce / PLATNOS 3 MĚSÍCE8 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Tady již budou znát pravidelné tréninkové lekce. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    549 KčCelková cena 4 392 Kč
    Objednat
    489 KčCelková cena 3 912 Kč
    Objednat

    Permamentka na 3 měsíce / PLATNOST 4 MĚSÍCE12 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Trénink pod dozorem trenéra. Poznáte na sobě: – úbytek nežádoucích tuků – zpevnění těla – nárůst svalové hmoty – konec bolestí zad. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    519 KčCelková cena 6 228 Kč
    Objednat
    469 KčCelková cena 5 628 Kč
    Objednat

    Permanentka na 6 měsíce / PLATNOST 7 MĚSÍCŮ24 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Nekompromisní volba k vytouženým cílům. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    466 KčCelková cena 11 184 Kč
    Objednat
    466 KčCelková cena 11 184 Kč
    Objednat

    40 tréninkůPlatnost 12 měsíců

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    445 KčCelková cena 17 800 Kč
    Objednat

    1 trénink

    690 Kč
    Objednat
    Úvodní trénink za akční cenu 199,-akce končí 1.7.2024
    Rezervace