fbpx

ZDRAVÍ, KOMFORT A SVOBODA DÍKY SKINNERS.

1240

ZDRAVÍ, KOMFORT A SVOBODA DÍKY SKINNERS.

Ponožkoboty skinners jsou naprosto unikátní novinkou ve světě barefoot obuvi simulující chůzi na boso. Jejich kouzlo spočívá v tom, že se dokonale přizpůsobí vaší noze, jsou lehce sbalitelné, chrání vás před poraněním ostrými předměty, a to díky odolnému třívrstvému materiálu ze Švédských polymerů. 

Navíc přinášejí nohám neomezenou svobodu v pohybu. Třešničkou na dortu je pak jejich odolnost, přičemž při správném používání vydrží až stovky kilometrů a nabízejí možnost praní v pračce.

https://www.ackoshop.cz/vyhledavani/?string=ponožkoboty

O jejich vznik se zapříčinil český absolvent práv v roce 2015 Petr Procházka a jedná se tak o ryze český výrobek, který se nyní prodává ve více než 90 zemích světa .Mimo jiné Skinners vyhrály jedno z hlavních prestižních ocenění REDDOT za design, kvalitní zpracování a funkčnost.

pastedGraphic.png

Jaké jsou zdravotní benefity používání Skinners?

Abychom mohli správně porozumět všem benefitům, které ponožkoboty Skinners přinášejí, přiblížíme si nejdříve v čem je vlastně simulace chůze naboso pro tělo prospěšná.

Chůze naboso je pro nás naprosto přirozená a dokážeme díky ní vnímat různé podněty z okolí, na které tělo pak může adekvátně reagovat. Dalším benefitem chůze naboso je práce a aktivace klenby, a to jak podélné tak příčné. 

Při častém nošení bot naopak dochází k ztrátě pružnosti a špatné funkci a u dětí dokonce k plochým nohám. V neposlední řadě díky bosým nohám udržujeme správnou posturu těla. To znamená, že se neprohýbáme a nedochází tak k přetěžování bederní (spodní) části páteře.

Chůze naboso je tedy velmi důležitá a může tak pomoct se spousty zdravotními problémy. Má však jednu nevýhodu a to je, že je nepraktická a nepohodlná. Přesně tento problém řeší Skinners, díky kterým si zachováme všechny benefity chůze naboso a zároveň máme nohu v bezpečí a pohodlí.

pastedGraphic_1.png pastedGraphic_2.png

 

Kde všude si je mohu vzít?

Obrovskou výhodou Skinners je, že se hodí nejen na téměř všechny venkovní i vnitřní aktivity, ale taky na cestování, nebo jako přezůvky na doma i kanceláře, vodní sporty a spoustu dalších. Kde je používáme my?

✦ Běh

Vyzkoušejte zpestření běžeckého tréninku (měkké povrchy) a aktivujte tak přes 200 svalů a šlach ve vašich chodidlech. Naše zkušenost s běháním ve Skinners je taková, že už po prvním běhu jsme nechtěli zpátky obout klasické běžecké boty.

✦ Cestování

Znáte ten pocit, když celý den cestujete a už se těšíte na večer až si sundáte boty? Se Skinners už tyhle myšlenky mít nebudete. Ponožkoboty jsou naprosto prodyšné a nohy se tak neustále prokrvují, jednoduše ani nevíte, že je máte na nohách. I přes tento komfort jsou ale nohy chráněné před chladem, horkem či špínou z okolí. Navíc je snadno smotáte do maličké taštičky, takže je můžete mít vždy u sebe v záloze.

✦ Trénink v posilovně

Při tréninku v posilovně vám Skinners zaručí maximální stabilitu a kontrolu pohybu, a to především při provádění základních silových cviků, jako dřep, mrtvý tah, prkno a další. Aktivace klenby je nedílnou součastí správné techniky cvičení a v botách, kde noha je pevně sešněrovaná a vyvýšená od země je to takřka nemožné.

Já osobně jsem velký zastánce cvičení naboso nebo v barefoot obuvi, jelikož jsem se potýkal s různými zdravotními problémy, jako bolesti kolen, bederní páteře při cvičení a díky posílení a aktivace klenby se spoustu problémůvyřešilo. 

Nyní již nemusím mít obavy i z větší zátěže, jelikož mám váhu a pohyb celou dobu naprosto pod kontrolou, což v klasické obuvi bylo opravdu problematické. Časopis Forbes na Skinners reagoval větou: “

“Několik tréninků ve Skinners mi o fungování lidské nohy řeklo více než jakákoliv jiná kniha či rada”.

pastedGraphic_3.pngpastedGraphic_4.png

Dětská edice

Skinners nezapomíná ani na ty nejmenší a přináší speciální dětskou edici: https://www.ackoshop.cz/detske/ 

Děti tak dávají chodidlům důležitou ochranu, ale i svobodu, která tak napomáhá přirozenému vývoji jejich nohou od prvních kroků. Ať už běhají po zahradě, na hřišti, doma či ve škole nebo na pláži. Výhoda, kterou ocení především děti je, že Skinners nemají žádné šněrování a jsou tak obuté snadno a rychle.

Shrnutí

Jak jsme si řekli výše, Skinners přinášejí spoustu nejen zdravotních, ale i praktických

benefitů. Jsou vhodné pro dospělé i děti, pro sportovce i cestovatele, pro práci doma i v kanceláři. Na světě se jich prodává více než milion kusů každý měsíc a ten, kdo si je jednou vyzkouší, už se nechce vrátit ke klasickým botám, alespoň tam, kde to není nutné. 

Vyberte si vaše Skinners na 

KOUPÍTE NA: www.ackoshop.cz

https://www.ackoshop.cz/vyhledavani/?string=ponožkoboty 

a vyrazte objevovat.

pastedGraphic_5.png 

  • Rubriky

  • Štítky

  • Ceník

    Nový JičínÁčkofit studio

    Frýdek MístekÁčkofit studio

    Nový Jičín
    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kčakce končí 1.4.2023
    Rezervovat

    Permanentka na 1 měsíc4 tréninky

    V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    536 KčCelková cena 2 144 Kč
    Objednat

    Permanentka na 2 měsíce8 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Tady již budou znát pravidelné tréninkové lekce. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    489 KčCelková cena 3 912 Kč
    Objednat

    Permanentka na 3 měsíce12 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Trénink pod dozorem trenéra. Poznáte na sobě: – úbytek nežádoucích tuků – zpevnění těla – nárůst svalové hmoty – konec bolestí zad. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    469 KčCelková cena 5 628 Kč
    Objednat

    Permanentka na 6 měsíce24 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Nekompromisní volba k vytouženým cílům. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    445 KčCelková cena 10 680 Kč
    Objednat

    40 tréninkůPlatnost 12 měsíců

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
    422 KčCelková cena 16 880 Kč
    Objednat

    1 trénink

    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kč
    640 Kč
    Objednat
    Úvodní trénink za akční cenu 199 Kčakce končí 1.4.2023
    Rezervovat
    Frýdek Místek
    Úvodní trénink za akční cenu 199,-akce končí 1.7.2024
    Rezervace
    Cvičte sami nebo s parťákem Pro jednoho, můžete cvičit 
s dalším klientem Akce Parťák
    Jste dva a šetříte

    Permanentka na 1 měsíc / PLATNOST 2 MĚSÍCE4 tréninky

    Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    589 KčCelková cena 2 356 Kč
    Objednat
    536 KčCelková cena 2 144 Kč
    Objednat

    Permanentka na 2 měsíce / PLATNOS 3 MĚSÍCE8 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Tady již budou znát pravidelné tréninkové lekce. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    549 KčCelková cena 4 392 Kč
    Objednat
    489 KčCelková cena 3 912 Kč
    Objednat

    Permamentka na 3 měsíce / PLATNOST 4 MĚSÍCE12 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Trénink pod dozorem trenéra. Poznáte na sobě: – úbytek nežádoucích tuků – zpevnění těla – nárůst svalové hmoty – konec bolestí zad. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    519 KčCelková cena 6 228 Kč
    Objednat
    469 KčCelková cena 5 628 Kč
    Objednat

    Permanentka na 6 měsíce / PLATNOST 7 MĚSÍCŮ24 tréninků

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Nekompromisní volba k vytouženým cílům. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    466 KčCelková cena 11 184 Kč
    Objednat
    466 KčCelková cena 11 184 Kč
    Objednat

    40 tréninkůPlatnost 12 měsíců

    10% sleva na nákup fitness výživy a doplňků. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
    445 KčCelková cena 17 800 Kč
    Objednat

    1 trénink

    690 Kč
    Objednat
    Úvodní trénink za akční cenu 199,-akce končí 1.7.2024
    Rezervace