Přestože je na trhu nabídka velkého množství doplňků výživy, vždy dáváme přednost čerstvým surovinám, pokud je to možné.
1.
4 stroužky čerstvého česneku, nasekaného na drobno
2 lžíce řepkového oleje
1 lžíce sezamového oleje
3 velké žluté cibule, nakrájené na tenké plátky
2,5 l vody
3 lžíce sójové omáčky
½ lžičky mletého černého pepře
6-8 lžiček čerstvě strouhaného parmezánu
Opražte česnek na oleji v mělké teflonové pánvi při střední teplotě po dobu 3-5min. Přidejte cibuli a duste, občas zamíchejte, dokud nedojde k lehké karamelizaci po dobu asi 20min.
Přemístěte česnek a cibuli do polévkového hrnce. Přidejte vodu, sójovou omáčku a pepř. Rychle přiveďte k varu, pak teplotu stáhněte a vařte při mírné teplotě po dobu 15min.
Servírujte posypané 2 lžičkami parmezánu.
Takto připravíte 5-6 porcí pokrmu.
1 lžíce panenského olivového oleje, nebo řepkového oleje
1 červená paprika, nakrájená na šesticentrimetrové tenké plátky
2 paličky česneku, nasekané
3 konzervy kousků tuňáka křídlatého ve vlastní šťávě (vysušené, bez šťávy)
1 šálek datlových rajčátek, oloupaných a nakrájených
1 lžičky hnědého cukru
1 2/3 (375 g) růžičkové kapusty, dobře omyté a nakrájené na poloviny, nebo čtvrtiny
½ šálku krájených černých řeckých oliv
2 lžíce čerstvé bazalky a koriandru, oboje nasekané
čerstvě mletý pepř na dochucení
Možno ozdobit piniovými oříšky
Rozehřejte olej na pečící pánvi nebo wok pánvi a osmahněte pepř a česnek po dobu 2-3 min.
Přidejte tuňáka, rajčata, cukr, růžičkovou kapustu, olivy a čerstvé bylinky.
Přidejte pepř a ihned servírujte. Je možné též posypat piniovými oříšky.
Cca 4 porce.
1 bal. bezlepkových sušenek
30 g máslo
1 lžíce kokosového oleje
250 g mascarpone
250 g jemný tvaroh
med nebo jiné sladidlo podle toho co máte rádi
250 g malin
1/2 bal. želatina v prášku
Sušenky rozmixujeme tyčovým mixérem na prášek, přidáme rozpuštěné máslo a rozpuštěný kokosový olej.
Připravíme si kulatou formu na pečení. Na tyto ingredience je ideální velikost formy 15 cm, dno vyložíme pečícím papírem a na to navrstvíme Sušenkovou hmotu. Lžící uhladíme a navrstvíme utřené mascarpone s tvarohem (osladíme sladidlem, ale klidně můžete použít i med nebo cukr, jak chcete). Použijte kvalitní mascarpone, které je tuhé, ne jeho napodobeniny, které se ještě i hýbou v kelímku. Kvalitní mascarpone je husté a lžící se hůře vybírá z obalu.
Na tuto mascarpone hmotu navrstvíme malinovou hmotu – maliny tyčovým mixérem rozmixujeme na dřeň, přidáme polovinu želatiny a jemně dřeň v mikrovlnce ohřejeme. Nalijeme na mascarpone hmotu a dáme do lednice ztuhnout.
2.
4 l vody
2 kg kuřecích kostí, křídel a drobů
300 g zeleniny (cibule, mrkev, celer, petržel, česnek)
(část vývaru schovejte pro přípravu hlavního jídla)
sůl, pepř
čerstvé bylinky (petrželka, libeček, pažitka)
Kuřecí kosti neumývejte ve dřezu a dejte je rovnou do hrnce s odměřenou studenou vodou. Vodu přiveďte pod bod varu (s teplotou okolo 90 °C).
Po dvou hodinách přidejte očištěnou zeleninu a pokračujte ještě alespoň hodinu. Vývar bude dobrý už za tři hodiny.
Zeleninu pokrájejte a dochuťte solí, pepřem a čerstvými bylinkami
2/3 šálku celozrnných těstovinových mušliček
1 lžíce řepkového oleje
1 šálek krájených žampionů
1 malá cibule, nasekaná
2 šálky kuřecího vývaru
1 celé vejce, mírně ušlehané
1 šálek pražené pohanky
špetka bílého pepře a soli na dochucení
Uvařte těstovniny „al dente“ podle návodu na výrobku, slijte vodu a dejte ji stranou.
Rozehřejte olej na teflonové pánvi na střední teplotu. Přidejte žampiony a cibuli a pražte, dokud není cibule průsvitná, asi sedm minut. Dejte stranou.
Zahřejte vývar k varu. V malé misce smíchejte vejce s pohankou, dokud nejsou všechna zrna obalena. Dejte pohanku do středně velkého kastrolu. Míchejte tuto směs při střední teplotě 3-4 minuty, dokud není horká, lehce opražená a jednotlivá zrna obalená ve vejci nejsou oddělena. Snižte teplotu na mírnou a opatrně míchejte spolu se žampiony, cibulí, pepřem a solí. Přikryjte pokličkou a vařte po dobu 10-12 min, nebo dokud není pohanka křehká a všechna tekutina se nevypaří.
Dejte na pekáč a zamíchejte spolu s těstovinami. Nepřikryté pečte v troubě po dobu 3-5 min, dokud povrch nezhnědne. Pečlivě sledujte a ihned vyndejte z trouby.
200 g odtučněný tvaroh
1 ks vejce
1 ks jablko (cca 120 g)
1 lžíce medu
Jablko pomocí mixéru rozmixujeme na dřeň, přidáme vajíčko, med, tvaroh a vše důkladně promícháme.
Připravíme si formičky nebo jednu formu, do které navrstvíme připravenou hmotu.
Mikrovlnku zapneme na 7 minut na maximální výkon a koláček je hotový.
3.
60 g ghí másla (přepuštěného)
1 ks středně velké cibule
1 l zeleninového vývaru
500 g čerstvého špenátu
1 stroužek česneku
sůl
špetka pepře
1ks smetana ke šlehání
parmazán na posypání
V hrnci si zpěníme na másle najemno nakrájenou cibulku. Poté zalijeme vývarem.
Aby byla polévka krásně zelená, je dobré špenát blanšírovat. Tzn., že si špenát důkladně propláchneme, odstraníme tvrdé konce a vhodíme ho do osolené vroucí vody zhruba na 30 vteřin. Poté ho slijeme a vhodíme do ledové vody.
Okapaný špenát společně s rozlisovaným česnekem přidáme do vývaru a necháme vařit zruba 15 minut. Polévku si opepříme a osolíme dle své chuti a zjemníme smetanou ke šlehání. Nakonec přisypeme do polévky najemno nastrouhaný parmazán.
1 porce lososa
20 g tagliatelle těstovin (jedna malá koule)
1/4 avokáda
Půl mrkve
Půl cukety
Petržel
Kokosový olej
Citronová šťáva
Sůl
Na pánvi na kokosovém oleji osmahněte lososa krátce s obou stran, osolte a pokapejte citronem. Poté dejte lososa na dvacet minut do trouby dopéct. Mezitím si uvařte těstoviny. Avokádo rozmixujte se solí, citronovou šťávou a můžete přidat trošku mléka, nejlépe nějakého rostlinného, pro krémovější výsledek. Zeleninové nudle si udělejte jednoduše tak, že budete loupat mrkev a cuketu škrabkou tak že vzniknou tenké nudle. Těstoviny obalte v avokádové omáčce a přidejte zeleninové nudle a nasekanou petržel.
rukola
300g vodního melounu
200g žlutého melounu
sýr feta
mandlové lupínky
Dresing:
1PL medu
koriandr
šťáva z 1 pomeranče
1PL olivového oleje
špetka chilli
Rozmixujte vše na dresing. Do mísy nakrájíte melouny, přidáte rukolu a zamícháte s dresingem. Fetu rozdrobte a posypte salát. Nakonec na pánvi opražíte mandlové lupínky a přidáte do salátu.
Permanentka na 1 měsíc4 tréninky
V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
|
Celková cena 2 144 Kč Objednat
|
536 Kč|
Permanentka na 2 měsíce8 tréninků
Tady již budou znát pravidelné tréninkové lekce. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
|
Celková cena 3 912 Kč Objednat
|
489 Kč|
Permanentka na 3 měsíce12 tréninků
Trénink pod dozorem trenéra. Poznáte na sobě: – úbytek nežádoucích tuků – zpevnění těla – nárůst svalové hmoty – konec bolestí zad. V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
|
Celková cena 5 628 Kč Objednat
|
469 Kč|
Permanentka na 6 měsíce24 tréninků
Nekompromisní volba k vytouženým cílům. Akční cena na diagnostiku těla za zvýhodněnou cenu 199,-Kč.
|
Celková cena 10 680 Kč Objednat
|
445 Kč|
40 tréninkůPlatnost 12 měsíců
V ceně první diagnostika těla na InBody a další za zvýhodněnou cenu 199,-Kč
|
Celková cena 16 880 Kč Objednat
|
422 Kč|
1 trénink
Úvodní trénink za akční cenu 199 Kč
|
Objednat
|
640 Kč